Snowboard giver dig en masse forskellige muligheder på isen

Snowboards er boards, hvor begge fødder er fastgjort til det samme board, og er beregnet til at glide ned ad snedækkede bakker. Snowboards blev opfundet i 1960’erne og blev mere og mere populære i 1980’erne. I dag findes der flere forskellige typer, former, størrelser, længder og modeller af snowboards. Har man ikke været i snowboardverdenen i mange år, kan det nemt føles som en jungle, når man skal købe et snowboard. Hos Skibutikken har de særligt udvalgt deres snowboards, og de kan stå inde for hvert enkelt snowboard. Når du køber et snowboard hos dem, giver de dig vejledning i hvilken størrelse der passer bedst til dig ud fra din vægt, højde og dine evner til at stå på ski.

Bredt udvalg af kvalitets Snowboard

Når du skal ud for at købe et snowboard, er der generelt nogle ting, du skal overveje. Hvilket niveau befinder du dig på, hvilken bredde og længde skal det have, hvilken kørestil har du, og hvad er dit yndlingsterræn. Længden på dit board afhænger af din vægt. Hvis du vejer mere end gennemsnittet, bør du vælge et snowboard, der er lidt længere, da det fordeler vægten jævnt. Hvis du omvendt vejer mindre end gennemsnittet, bør du vælge et lidt kortere snowboard. Længden vil også afhænge af terrænet, og hvis du vil finde et board, der kan bruges på hele bjerget, skal du vælge et, der ligger i mellemklassen.

Find din næste snowboard gennem skibutikken

Når du skal købe et snowboard, er det vigtigt at overveje dit niveau, din bredde og din kørestil. Husk, at det rigtige board til dig afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Hvis du er nybegynder, er det vigtigt at få et board, der passer godt til dit niveau. Det betyder, at du skal have et board med det rigtige flex, den rigtige form, længde og konstruktion. Det er også vigtigt at vælge et board, der har den rigtige bredde til din skostørrelse. Når du har overvejet alle disse faktorer, kan du begynde at kigge på boards, der passer til din kørestil. Hvis du f.eks. kan lide at freestyle, skal du have et board, der er godt til jibbing og parkridning. Leder du efter et sted at købe dit næste snowboard? Du behøver ikke lede længere end til Skibutikken. De fører boards fra topmærker som Salomon og Flow, og de tilbyder en landsdækkende prisgaranti, så du er sikker på, at du får den bedste pris. Desuden er deres kyndige personale altid klar til at hjælpe dig med at foretage det perfekte køb.