Dørautomatik til flere og flere moderne byggeri

De tilbyder dørautomatiseringsløsninger, der er robuste og bygget til at holde, selv i områder med meget trafik. Deres produkter er også designet til at være æstetisk tiltalende, så de passer perfekt ind i dit moderne byggeri. Med deres dørautomatik får du mange års pålidelig drift, selv under barske forhold. Så hvis du leder efter en dørløsning, der kan klare meget trafik og samtidig ser godt ud, så har de dig dækket ind. Læs omkring de mange fordele ved at bruge dørautomatik på en arbejdsplads.

Dørautomatik er en sikker løsning til din virksomhed

Dørpumper og dørlukkere anvendes, når du ønsker, at døren skal lukkes mekanisk, og når døren ikke må stå åben. F.eks. branddøre og sikkerhedsdøre. Både indvendige og udvendige døre kan udstyres med dørlukkere. Dørlukkere sikrer, at dørene lukker automatisk, hvilket kan redde liv i tilfælde af brand. Dørpumper og dørlukkere findes i mange forskellige designs, men de tilbyder kun dem, der er udvalgt til at kunne holde til mange års hårdt arbejde under hårde forhold. De tilbyder også et bredt udvalg af farver, så du kan finde det perfekte match til dit hjem eller din virksomhed. Uanset om du har brug for en ny dørlukker til dit hjem eller din virksomhed, så har de den perfekte løsning til dig.

Masser af fordele ved dørautomatik

Automatiske døråbnere kan være en stor hjælp for folk, der har svært ved at åbne døre selv. Det gælder f.eks. kørestolsbrugere og fysisk handicappede. Automatiske døråbnere kan også reducere fysisk krævende eller akavede stillinger, når de åbner døre. Under coronavirus-pandemien har der været stor fokus på at reducere kontakt og smittespredning. Automatiske døre kan hjælpe med dette ved at reducere behovet for, at folk rører ved dørhåndtag. Hvis du er på udkig efter en erfaren og kompetent partner inden for dørautomatik, skal du ikke lede længere end til Lund & Erichsen. De har hjulpet privatpersoner og virksomheder med deres behov for dørautomatik i over et århundrede, og de er stolte af at kunne sige, at de kender alle detaljerne inden for dette komplekse område som ingen andre. Uanset hvad dine specifikke krav er, er de sikre på, at de kan finde en løsning, der passer perfekt til dine behov.