Drommen om et nyt gulv

Trænger jeres gamle gulv til en opgradering? Måske nærmere en udskiftning? Der kommer et tidspunkt, hvor man må erkende, at det er bedst for alle med et nyt gulv. Det er desuden også en stor del af det samlede indtryk, men underbevidst får af et rum. Men når man endelig har indset, hvad der skal gøres, er der stadig langt igen. For hvor skal man finde dette drømmegulv henne?

Træ eller vinyl eller noget helt tredje?

De fleste vælger trægulve i dag, fordi det har den superkraft, at de ældes med ynde og er utroligt smukke. Der findes mange forskellige typer træ og mønstre deri at vælge imellem, og det er en god idé at se udvalget igennem, inden man træffer en beslutning. Besøg Molands hjemmeside her, og se de forskellige muligheder og beskrivelser af træ, vinyl og laminatgulve. Moland har et stort udvalg af trægulve i høj kvalitet, som fås oliebehandlet eller ubehandlet. På hjemmesiden kan du se de mange sorter under gulve, hvor du yderligere kan klikke dig ind på en bestemt type eller et specielt mønster, du er interesseret i.

Naturligt og personligt

Et trægulv giver et naturligt udtryk og ældes naturligt. Der er noget meget smukt i, at I kan sætte jeres egne indtryk på jeres eget gulv, som man gør på trægulv. Desuden kan trægulv hjælpe på akustikken i et rum, hvorimod laminat kan have svært ved at hjælpe på det. Men designgulve skal også have sin plads, da det praktiske element er væsentligt. Har I børn og babygrød over det hele, så er det måske ikke det bedste valg med et trægulv. Men man kan også tage sin forbehold og beskytte gulvet, der hvor det er værst, så man har det smukke trægulv, når børnene er blevet større. Tænk over det og besøg Moland for at blive klogere.