Hvilke træningsbukser skal man vælge som kvinde

Godt træningstøj er lig med god træning. Der er intet mere irriterende end et sports bh, som sidder og strammer, et par shorts, som kryber op ad benene eller en bluse, som føles klam og våd, når man sveder i den.

Træningstøj kan både forbedre eller forværre din træning alt afhængig af, hvad du vælger at klæde dig i.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du vælger de helt rigtige træningsbukser til damer, som dyrker forskellige sportsgrene.

Træningsbukser til damer der løber

Løb er en af de mest populære motionsformer, der er. Det er fuldkommen gratis, let at komme i gang med, og så er det noget, som de fleste kan finde ud af.

Når du skal vælge løbetøj som træningsbukser til dame, så skal du overveje følgende ting: materiale, længde og pasform.

Materialet skal være svedtransporterende og åndbart. Hvis du løber om vinteren, så må det også gerne være isolerende. Løbebukser til udendørsbrug skal også helst være lange, især når det er koldt. I forhold til pasform, så er det bedst, at du vælger stramme træningsbukser til damer i elastisk materiale, som du stadig har god bevægelsesfrihed i.

Træningsbukser til fitness

Foretrækker du at løbe og træne i et fitnesscenter? I fitness er træningstøjet mest en smagssag. Nogle foretrækker shorts eller lange træningsbukser til damer. Andre synes, at sweatpants er det mest behagelige at træne i.

I et fitnesscenter kan det være mere behageligt for dig at iklæde dig korte shorts og en T-shirt eller top. Indenfor er der ofte ikke særlig koldt, så hvis du har lange træningsbukser til damer eller trøjer på, kan du hurtig få det for varmt, når du bevæger dig.

Træningstøj til holdsport

Dyrker du fodbold, håndbold eller tennis? Så skal du have et passende sæt træningstøj. Tøj til holdsport skiller sig ud fra mængden. Her er der ofte regler for, hvilket tøj man bør iklæde sig på banen.

Når man dyrker holdsport, så klæder man sig ofte i særlige fodbold- eller håndbold T-shirts og shorts med holdnavn, tal eller logoer trykt på tøjet.

Hvis du gerne vil designe dit helt eget sportstøj med tryk med flotte design, så besøg Sportyfied, og lav dit eget holdsæt online.

Her kan du trykke logoer, skrive tal, navne og meget mere. Det tager ikke mere end 10 minutter at designe dit helt eget holdsæt, og så kan du få et helt unikt sæt tøj leveret direkte til døren.