Hvordan kan indlægssåler hjælpe dig

Har du tænkt på, at dine fødder er på hårdt arbejde hver eneste dag? Også i weekender og på fridage? Hvis ikke du har tænkt på det før, bør du måske skænke dem kærlige tanker fremadrettet. Udover at du støtter på dine fødder, så skal de også flytte dig fra sted til sted, enten i gang, spring eller i løb. Sådanne bevægelser kan med tiden resultere i smerter og ømhed ikke blot i fødderne selv men også opad i kroppen, det vil sige i ben, knæ, lænd og ryg. Det er netop her, at indlægssåler kan hjælpe dig og de patenterede indlægssåler fra Align Footwear giver udover komfort og behagelig blødhed også en korrigerende støtte ved hjælp af 3 punkter på siden af hælen. Dermed vil du opnå to optimale løsninger: en blød komfortabel gang og en korrekt fodafvikling samt lige kropsholdning.

Hvordan og hvornår er indlægssåler den bedste løsning?

En indlægssål er uanset om det er korrigerende eller komfortgivende udviklet til at hjælpe dig, som lider af smerter og ømhed i fødder og krop uden at du nødvendigvis skal igennem kirurgi eller lign. Den danske virksomhed i Ikast, Align Footwear  har nu med knap 10 års erfaringer og flere end 500.000 glade kunder i hele Europa vist, at udfordringer med forfodsnedfald, smerter i svang og platfodethed, hælspore, akillessene smerter og andre betændelsesformer, heldigvis kan lindres og måske endda helt undgås. Virksomheden anbefaler dog altid, at man inden køb af deres indlægssåler kontakter lægen for at få fastslået, hvad udfordringerne skyldes.

Align Footwear tilbyder derudover altid 60 dage pengene tilbage garanti på deres indlægssåler. Det betyder, at såfremt man ikke på 2 måneder kan mærke en begyndende lindrende effekt ved daglig brug af disse indlægssåler, kan man returnere sålerne igen og få sine penge refunderet. Man må dog forvente lidt ømhed andre steder i kroppen, når man starter op med indlægssålerne, da de nøjagtig som ortopædiske indlægssåler også retter ankel, knæ og dermed ryggen op i en korrekt stilling så man undgår fejlstilling.