Lad kobenhavn være inspiration til jagten pa brudekjoler

København – hovedstaden i Danmark. Byen hvor man kan spise god mad, opleve kulturelle bygninger eller passere strøget. Gaden, hvor shoppe-genet kan udfoldes. Hvad er så bedre end en storby som København med et hav af shoppingsteder, når store, festlige begivenheder finder sted. Kig med her!

Festlokalet er måske booket, og der er styr på den 3-retters menu, I skal spise og den musik, I skal danse til. Prikken over i’et, kjolen, er dog endnu ikke i hus, og du er i tvivl om, hvor du skal kigge henne. Her kommer København ind i billedet. Ikke nok med, at København er en dejlig by på alle årets 365 dage – så er der et hav af muligheder, hvad angår festtøj og diverse tilbehør til festen, hvor du vil shine. Så hvorfor ikke starte jagten på drømmekjolen her?

Fif og tricks til brylluppet

Nogle går op i, at håret og make-uppen skal sidde helt perfekt. Andre er måske mere interesseret i, at smykkerne og skoene skal være spot on. Er du af den overbevisning, at du derimod ønsker at ændre din kost og daglige motionsindtag op til dit bryllup, så brudekjolen sidder præcis, som du ønsker den? Fitnesslivet kan foregå flere steder. Mange benytter sig af det lokale fitnesscenter, hvor andre udnytter stuen og laver hjemmetræning. I dag findes der inspiration til fitness og motion i form af eksempelvis Apps eller YouTube videoer. For nogle er koblingen af fitnesslivet og brudekjoler måske ikke noget, som naturligt går hånd i hånd. Hvis ikke, kan det muligvis være en god idé at læse med her. Måske du kan lade sig inspirere og finde motivationen frem forinden din store dag.

I god form og prinsesse på én og samme aften

Fitnesslivet er for mange en livsstil i sig selv. Motion er godt og sundt, og det kan være med til, at hverdagen føles mere overkommelig og tilfredsstillende. Nogle føler sig også gladere, når motion og fitness er en naturlig del af hverdagen. Et bryllup og drømmen om hvordan brudekjolen skal sidde kan være en motivationsfaktor for at påbegynde en træningsplan med fokus på daglig motion og sund kost. Det kan for nogle virke mere overkommeligt, når man får hjælp og sparring gennem en træningsplan. Hvad er mon også bedre end forestillingen om drømme-brudekjolen samtidig med, at man føler sig godt tilpas i og med sin egen krop.

Kombinér bryllupsrejse og motion

Når træningsplanen er påbegyndt, og du er inde i en god rutine med sund og nærende kost samtidig med, at du finder fitnesslivet sjovt og udfordrende. Hvorfor så ikke kombinere bryllupsrejsen og motion. Der findes flere muligheder for skønne, varme rejsedestinationer, hvor hoteller kombinerer afslapning, ferie og fitness. Det gode ved den slags bryllupsrejse kan siges at være, at du og din partner kan kombinere kærlighed og sportslige aktiviteter. Træning og fitness kan nemlig gå hen og blive sjovt for nogle – måske du finder det endnu sjovere, hvis det foregår på en romantisk bryllupsrejse med din partner?