Køb en 20 kg vægtskive hos roskilde barbells

Som fitnessguru, crossfitter eller blot som almindelig motionist kan man af og til have lyst til at slå sine egne rekorder i vægtløft eller udfordre sig selv til det yderste. Det kan være gennem dødløft, vægtvest til crossfit, 50 squats med en kettlebell o.l. Det kan også være ved at gå 5 kg op i håndvægte eller smække en ekstra 20 kg vægtskive på vægtstangen. Om end det er til det ene eller det andet formål, finder du det perfekte træningsudstyr på www.roskildebarbells.dk og får den rette vejledning.

Slå rekorder med en 20 kg vægtskive fra Roskilde Barbells

Det er altid vigtigt at vide, at man ikke bør tage flere kilo på vægtstangen, end man kan holde til. Men ved du, at du kan klare det, så kan en ekstra 20 kg vægtskive måske være fristende for dig. En ekstra 20 kg vægtskive på stangen for enten at slå din personlige rekord eller imponere vennerne kan være lokkende. Skulle du dog komme i den situation, hvor du ikke kan løfte en ekstra 20 kg vægtskive, så er der ingen grund til skuffelse – det er et mål, du kan gå efter. For en fordel med vægtskiver er, at de gør træningen mere fleksibel, så du kan tilpasse vægten alt efter, hvor mange kilo du kan løfte og dermed stræbe efter flere kilo. Det kan også være, du har brug for mere end blot én 20 kg vægtskive – måske endda 3 ekstra! Træner du med en kammerat, din kæreste eller en tredje person, så er det smart, at der kan tages nogle kilo af og på efter jeres individuelle behov. Så smut ind på www.roskildebarbells.dk i dag, og få fat i din næste 20 kg vægtskive til at slå din personlige rekord, gøre træningen mere fleksibel eller for at sætte dig et mål.

En vægtvest til crossfit er for de seje motionister

En vægtvest til crossfit er for mange hardcore og seje motionister en nødvendighed for både at udfordre dem selv og træne endnu mere intenst. Kort fortalt er det en vest, hvori der er en vægtplade, som vejer et bestemt antal kilo. Nogle vægtveste til crossfit kan veje få kilo, mens andre kan veje op til mange kilo. Ofte bruger man en vægtvest til crossfit, og deraf kommer kategorien “vægtvest til crossfit” hos Roskilde Barbells. Dog kan man også bruge en vægtvest til løbeture og styrketræning, hvis man eksempelvis træner op til militæret eller politiet. Især er en vægtvest til crossfit ideel til workouts, hvor f.eks. løb, pull-ups og en række andre kropsvægtsøvelser indgår. Ønsker du at begynde til crossfit, er en vægtvest et fordelagtigt produkt!