Kvalitetste til den kræsne tedrikker

Foretrækker du te over kaffe? Så har du et rigt smagsunivers åbent foran dig. Godt nok findes der et helt univers af kaffetyper og specialristede bønner, men teen har ligeledes sin helt egen fantastiske verden. Der findes et væld af producenter, der tørrer og blander te i skønne smagskombinationer og en vidunderlig duft. Det er lige netop dér, hvor teen er enestående og får. dens særlige og varierende aroma. Chaplon Tea Estate har en stærk passion for kvalitetste, og deres egne plantager på Sri Lanka.

Te eller kaffe? Mange har taget stilling til dette spørgsmål på et tidspunkt i deres liv, og er du hoppet på tevognen, er du i held. Der findes utroligt meget lækker te i fantastiske smagskombinationer og spændende blandinger. Teen er her helt særegen, idet den kan indeholde så mange forskellige aromaer, som krydses og dermed resulterer i helt nye smage. Chaplon er førende indenfor te-produktion og har gennem lang tid blandet kvalitetste til deres tilfredse kunder.

Smagfuld te der blæser dig bagover

Vi kender alle sammen den lidt fesne budget-te nede fra supermarkedet, som smager helt okay, men som ikke blæser dig bagover. Nogle gange kan det også være tilstrækkeligt, men når smagsløgene kalder på lidt mere, så findes der et væld af spændende smage og aromaer der vil blæse dig bagover fra Chaplon hos Origreen. Chaplon Tea Estate er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 10 år. De har en passion for smag og kvalitet, og det skinner igennem i deres te. I deres teblandinger kan man finde noter af alle slags. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Blandt deres sortiment kan du bl.a. finde:

  • Bjerg te
  • Blodmåne
  • Breakfast te
  • Casablanca
  • Earl Grey
  • Fuldmåne
  • Grøn Perle
  • Fersken & Mango

Og meget, meget mere.

Håndplukket te fra fjerne egne

Du garanteres en spændende smagsoplevelse med teen fra Chaplon Tea Estate. Hos dem er kvalitet og smag i absolut fokus, hvilket kan mærkes på deres produkter. De nøje udvalgte teer er håndplukket fra rundt omkring i verden og sammensættes specifikt så resultatet altid er velsmagende.

Hvad end du er glad for intense smage som sort te, Chai te, Rooibos og Matcha te eller mere lette smage som hvid te, grøn te eller Oolong te, findes der noget til enhver smag.

Køber du te for over 500 kr., tilbydes du fri fragt, og ved køb for over 1.000 kr. får du ovenikøbet en pose Pasta Mancini med. Gå på opdagelse i de mange varianter af økologisk kvalitetste fra Chaplon hos Origreen til gode priser.