Spar tid i hverdagen og træn hjemme i stuen

Det er ikke altid lige let at få prioriteret sundhed og en travl arbejdsdag. Faktisk er det en stor udfordring for det fleste at få en god fitness rutine passet ind i hverdagen. I hvert fald hvis man også gerne sove så meget som man har brug for og passe andre fritidsinteresser og sit sociale liv.

Derfor kan det være en rigtig god idé at gentænke måden du kan træne på. For hvad nu hvis du slet ikke skulle finde tid til at gå i fitnesscenter – men i stedet kunne klare det derhjemme?

Sådan holder du motivationen oppe

En af de udfordringer man nemt kan støde ind i, når man vælger at træne hjemme i stuen og haven, er at holde motivationen oppe undervejs. For pludselig får man ikke det der ekstra kick ved at være på et hold eller se de andre arbejde hårdt på træningsmaskinerne.

En god måde at sørge for at være motiveret til træning er at huske de gode belønninger både under og efter træningen. En lækker tur i en massagestol efter du har givet den gas er jo ret lækkert. Hvis du hele tiden husker at belønne dig selv efter træning så går der ikke længe før du er top motiveret for at fyre den af med hjemmetræning.

Godt for krop og sind

Det er vigtigt at huske at vores kroppe slet ikke er bygget til at sidde så meget ned som vi gør i dag. Den er bygget til at være i bevægelse og derfor er en god træningsrutine selvfølgelig også en stor del af at leve en sund livsstil. Det giver dig både en sund krop, men også et sundt sind da fysisk giver os mere glæde og øger vores livskvalitet. Så selvom du har travlt er der altså god grund til at prioritere træning i hverdagen.