Til lands til vands og i luften

Er du også vild med at bruge din krop, og er du ikke bleg for en udfordring? Så kan det være, at i år bliver året, hvor du skal udfordre dig selv. Måske skal du også udfordre dig sammen med en, som du holder af? Så er der rigtig mange muligheder for at få et fedt adrenalinkick sammen. Prøv et tandemspring for 2 – og mærk hvordan i suser gennem luften, imens I er tæt på hinanden. Det er en oplevelse, som i sjældent vil glemme og som er fed at have sammen. Det kan også være, at I er mere til en tur i en klatrepark, hvor i kan hænge højt oppe under trækronerne og kigge ned i skovbunden.

En smuk og aktiv naturoplevelse

Men bare rolig, en aktiv oplevelse i ferien behøver ikke nødvendigvis at inkludere højder. I kan sagtens få aktive oplevelser sammen på land. I kunne leje en dobbeltkajak, smøre jer en god madpakke og tage en redningsvest på, og padle ud fra land mod eventyr på vandet. Landet ser så dejligt ud fra søsiden af, og det kan være en lige så stor oplevelse, som at se på fastlandet fra oven, når I laver et tandemspring.

Med fødderne plantet solidt på jorden

Nu kan det ske, at du egentlig bare havde tænkt at opleve Danmark uden at skulle på hverken vandet eller op i luften. Så er det heldigt, at Danmark er en cykelglad nation. I stort set hele landet finder du mange og fine cykelstier – så pak cykeltasken og et telt og tag sammen afsted på eventyr. Så får I en både aktiv og billig oplevelse sammen, hvor I selv kan bestemme, hvor turen går hen, og hvor lang den skal være. Uanset hvad I beslutter, så er I sikret et dejligt eventyr og en god oplevelse sammen.